La Residència Amanecer busca personal gerocultor

El portal Rubí Forma publica totes les ofertes de treball relacionades amb l'àmbit sanitari

La residència Amanecer de Rubí
La residència Amanecer de Rubí | Marta Casas
Redacció
30 de març del 2020
L'Ajuntament de Rubí va anunciar dissabte la necessitat urgent d'incorporar amb urgència personal de l'àmbit sanitari a la residència Amanecer, on la setmana passada es va detectar el primer positiu per coronavirus en l'àmbit de les residències de gent gran a Rubí. Concretament, calen dues persones que hagin cursat Cicle Formatiu de Grau Mig en Atenció a Persones en Situació de Dependència i/o Cures Auxiliars d’Infermeria o equivalent en anteriors sistemes educatius i/o Certificat de professionalitat d’Atenció Sociosanitària a Persones en Institucions Socials o certificació dels programes Acredita’t i/o Qualifica’t. La incorporació és immediata, amb un contracte temporal a temps complet.

Podeu consultar l’oferta a la borsa de treball de Rubí Forma i les persones interessades poden enviar el currículim a [email protected]. Amanecer és un centre assistit de 60 places, 40 públiques i 20 privades, per  gent gran, tan autònoma com dependent, situada al centre de Rubí.

Rubí Forma publica les ofertes de personal sanitari necessari per als centres hospitalaris de l'entorn

El servei Rubí Forma de l'Ajuntament de Rubí està col·laborant de manera activa amb Hospitals, CAPs, centres sanitaris i residències per tal d'incorporar amb urgència personal de l'àmbit sanitari. Davant d'aquesta situació excepcional provocada pel coronavirus, el servei ha comunicat que es busquen infermers, metges, gerocultors, facultatius, tècnics en cures, auxiliars d'infermeria i de geriatria, i també estudiants de 6è i 4t curs de Medicina i d'Infermeria respectivament. Rubí Forma ha penjat totes les ofertes disponibles al seu portal web, a l'apartat d'ofertes de feina, que es va actualitzant a diari.

L'edifici Rubí Forma està tancat al públic, però continua atenent la ciutadania per vies no presencials, o bé a través del telèfon 93 581 39 00 o a les adreces electròniques [email protected] (Oficina d'Informació i Orientació), [email protected] (Oficina de Formació) i [email protected] (Oficina d'Intermediació Laboral).