industria

Vuit empreses de Rubí, entre les que més negoci generen a la demarcació de Barcelona

El Vallès Occidental se situa com la tercera comarca que genera més volum de negoci

per RubiTV.cat , 8 de febrer de 2019 a les 11:20 |
Vuit empreses de Rubí entre les que més negoci generen a la demarcació de Barcelona | Ramon Vilalta
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El novembre de 2018 es va elaborar l'informe Estructura empresarial de la demarcació de Barcelona 2018, que avalua i analitza la informació de les societats mercantils amb seu social a la demarcació per tal de donar una visió general de l'economia i el teixit empresarial i productiu i el seu funcionament a escala territorial.

L'estudi fa un llistat de 250 empreses ordenades segons el volum de facturació que han obtingut en aquest exercici. Vuit companyies rubinenques apareixen en aquesta relació: B. Braun Medical S.A. (118), Continental Automotive Spain S.A. (127), Top Cable S.A. (150), B. Braun Surgical S.A. (183), PPG Iberica Sales & Services S.L. (196), Societat Catalana de Petrolis S.A. (197), DSV Air &Sea S.A.U. (240) i DSV Road Spain S.A. (249).El document situa el Vallès Occidental com la tercera comarca que genera més volum de negoci de la demarcació, després del Barcelonès i el Baix Llobregat. A més, és la comarca on es trobaria el teixit empresarial més diversificat. 

La ciutat de Rubí concentra el 8,9% de la facturació generada pel teixit de la comarca, situant-se en quart lloc per darrer de Sant Cugat, Montcada i Reixac i Terrassa.

“Un cop més Rubí destaca per la seva indústria competitiva i de qualitat. Estem molt orgullosos del nostre teixit empresarial”, diu Rafael Güeto, regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. “Les conclusions de la Diputació, un organisme extern, ens reforçen en el nostre paper de facilitadors de l’activitat econòmica per donar les eines que calgui a la nostra indústria”, argumenta.L'informe també inclou diverses classificacions per sectors, establint les vint-i-cinc empreses amb les xifres més elevades de negoci segons la seva activitat econòmica. Diverses empreses es troben també en aquestes llistes.

L'informe complet es pot consultar en aquest enllaç.

 

Participació