MútuaTerrassa publica un recull dels missatges de la ciutadania al seu personal

El document, de 68 pàgines, conté cartes, dibuixos i fins i tot poemes rebuts com a mostra de suport pels professionals del centre

Un dels dibuixos que integra el document.
Un dels dibuixos que integra el document. | MútuaTerrassa
LaTorre
01 d'abril del 2020
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa ha decidit impulsar una original iniciativa per recopil·lar les desenes de missatges d'ànims i agraïment que ha rebut el seu personal sanitari, que es trobo a primera línia de la lluita contra el coronavirus. 

Així doncs, en format de llibre digital i amb una extensió de 68 pàgines, l'hospital ha penjat a la xarxa un document amb el contingut de les cartes que la ciutadania ha fet arribar als professionals que treballen al centre, on hi ha més de 300 pacients ingressats per Covid-19. El recull conté des de dibuixos, a poemes, passant per mandales, cartes de suport i agraïment o inspiradores històries fícticies.

En total són uns 200 missatges que han arribat de diversos indrets del Vallès -Terrassa, Sant Cugat, Sant Quirze- però també de Barcelona, d'Igualada, o fins i tot de Menorca, Madrid o Burgos, prova de l'onada de solidaritat i empatia de la ciutadania envers el col·lectiu sanitari de l'Estat. Visualitza el recull aquí.