«Cuántos días quedan», la websèrie del rubinenc Ignasi Muñoz sobre la quarantena

Ignasi Muñoz, actor i director de Rubí, és el creador d'aquesta sèrie per Internet

Ignasi Muñoz ha escrit i dirigit aquesta websèrie sobre la quarantena
Ignasi Muñoz ha escrit i dirigit aquesta websèrie sobre la quarantena
Redacció
05 d'abril del 2020


Ignasi Muñoz, director d'Escena 13 i conegut per ser una de les "cuques" de l'Infest, amb l'actor madrileny David Balart, han creat una websèrie per fer passar la quarantena. De fet, la sèrie és sobre la mateixa quarantena, i es titula Cuántosdíasquedan.

Escrita i dirigida pel rubinenc Ignasi Muñoz, i interpretada pel mateix Muñoz, David Balart i la seva companya de pis, Clàudia, la sèrie explica el dia a dia d'aquests tres joves que comparteixen pis a Madrid i com estan passant el confinament amb una bona dosi d'humor.

Ara per ara, ja n'han produït dos capítols, que es poden veure al canal de Youtube d'Ignasi Muñoz i també a través del seu Instagram TV.

S'aplacen els Premis Arkam, previstos pel 28 de març

L'organització dels Premis Arkam, que s'havien d'entregar el 28 de març en una gala al Teatre Municipal La Sala de Rubí, va comunicar que, ateses les circumstàncies, l'esdeveniment quedava postposat fins a nova data.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bona nit a tothom, com us podeu imaginar i amb tota la tristesa del nostre cor, posposem la gala d'entrega dels Premis Arkam 2020. Un cop tinguem nova data, us ho farem saber per a que us ho reserveu a l'agenda! Molts ànims a tothom, ens veiem molt aviat! . . . Buenas noches a tod@s, como os podéis imaginar y con todo el dolor de nuestro corazón, posponemos la gala de entrega de los Premios Arkam 2020. En cuanto tengamos nueva fecha, ¡os avisaremos para que os lo apuntéis en la agenda! ¡Muchos ánimos a todos y nos vemos pronto! . . . #filmfestival #rubicity #rubi #shortfilm #short #arkam #culture #cultura #cinema #cine #art #acting #movie #valles #filmfest #filmproduction #filmmaker #awards #gala

Una publicación compartida de InFest Rubí (@infestrubi) el