Sis alumnes de Rubí, guardonats al Premi Sambori d'Òmnium

Són estudiants de l'institut-escola Teresa Altet, l'institut Duc de Montblanc, i les escoles Pau Casals i Regina Carmeli

Premiats del Premi Sambori del Vallès Occidental
Premiats del Premi Sambori del Vallès Occidental | Òmnium Cultural
Redacció
07 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:59h
Els alumnes de Rubí han tingut molt bons resultats en la convocatòria anual del Premi Sambori, organitzat per Òmnium Cultural, i que és l'únic premi de narrativa en català adreçat als centres educatius dels Països Catalans. La festa d'entrega d'aquests guardons a la demarcació del Vallès Occidental s'havia de celebrar el passat 26 de març al Museu Municipal Castell, però l'emergència sanitària de la Covid-19 va obligar a suspendre-la.

Tot i això, Òmnium ha volgut fer públics els guanyadors d'aquesta fase de demarcació, que passaran a la final que determinarà els guanyadors de Catalunya. En concret, sis alumnes de quatre centres educatius diferents de Rubí han estat seleccionats per passar a la final d'entre els 3.250 alumnes de 37 centres que hi han participat.

Es tracta de Mohamed Amine, del cicle inicial de primària de l'institut-escola Teresa Altet de Rubí, amb La princesa i la bruixa; Gerard Puntí, del cicle superior de primària de l'Escola Pau Casals, amb Una amanida de contes; Berta Ramoneda, del primer cicle de secundària de l'institut Duc de Montblanc, amb Mario amb A; Marta Palencia, del primer cicle de secundària del Duc de Montblanc, amb L'àvia; Ingrid Salas, del segon cicle de secundària de l'escola Regina Carmeli, amb L'art es transforma, i Núria Gómez, de batxillerat i cicles formatius de l'institut Duc de Montblanc, amb L'alliberament.

La resta dels seleccionats a la comarca del Vallès Occidental la podeu consultar en aquest enllaç. Segons les bases del Premi, el guanyador es donarà a conèixer durant la segona quinzena de maig.