El CN Rubí cau davant el CN Sant Andreu

La final enfrontarà les andreuenques amb el CN Sabadell, on milita la rubinenca Bea Ortiz

El CN Rubí perd davant del CN Sant Andreu
El CN Rubí perd davant del CN Sant Andreu | Liga Premaat
Redacció
09 de febrer del 2019
Actualitzat a les 16:04h
El CN Rubí ha perdut aquest migdia el partit corresponent a les semifinals de la Copa de la Reina, que es disputa aquest cap de setmana a les instal·lacions del CN Sant Feliu, davant del CN Sant Andreu.

El primer quart ha acabat amb un 2-4 per les andreuenques, però a partir del segon quart les distàncies s'han anat ampliant, i a la segona part el domini del CN Sant Andreu ja era clar, amb 10 gols per només 3 de les de Rubí. El marcador al tercer quart s'ha mogut menys i ha acabat 4-13, per acabar amb un resultat final de 6-14.

La final, entre el CN Sant Andreu i el CN Sabadell, on milita la rubinenca Bea Ortiz, es disputarà demà a les 13h.