Entitats de cultura popular de Rubí demanen suspendre la Festa Major i destinar els recursos a la crisi del coronavirus

Les entitats es van assabentar de l'ajornament de l'esdeveniment per la premsa local

Imatge del seguici de Festa Major 2018
Imatge del seguici de Festa Major 2018 | Ajuntament de Rubí
12 d'abril del 2020
Actualitzat a les 10:09h
Diverses entitats de la Taula de Cultura Popular i Tradicional de Rubí han emès aquest matí un comunicat en què anuncien la seva renúncia a participar en la Festa Major de Sant Pere "fora de les seves dates habituals", i demanen la seva cancel·lació definitiva per poder "destinar tots els recursos a pal·liar els efectes de la crisi de la Covid-19".

Les entitats Arrel Dansa, l'Associació Les Anades d'Olla, l'Associació d'Animació de Festes del carrer Sant Jaume, la colla Castellers de Rubí, la Colla de Diables Rubeo Diablorum, les colles de Geganters de Rubí, del Teresa Altet i del Pinar, l'Esbart Dansaire de Rubí i la Societat Sant Antoni Abat - asseguren que es van assabentar de la intenció d'ajornar la Festa Major de Sant Pere per la premsa local.

RubiTV.cat va contactar, el passat dimecres, amb algunes d'aquestes entitats i altres que també tenien previstes activitats per la Festa Major, i van explicar que no havien rebut cap notificació per part del Consistori sobre l'ajornament de la Festa. De fet, una d'aquestes entitats va confirmar que havia rebut un mail, hores abans, recordant que havien de fer arribar les propostes d'activitats per a la Festa Major abans del 16 d'abril.