coronavirus

Últim dia per enviar propostes al concurs «Confinament 2020», del grup fotogràfic El Gra

Les propostes es poden fer arribar fins dilluns, 13 d'abril, i la votació popular es farà a través de Facebook

per RubiTV.cat , 13 d'abril de 2020 a les 11:00 |
El grup fotogràfic El Gra ha posat en marxa una iniciativa per tal de contribuir, des de la seva disciplina artística, a fer el confinament una mica més amè: el concurs fotogràfic Confinament 2020. Les bases per al concurs es poden consultar en aquest enllaç.

L'entitat ha volgut obrir aquest concurs a tothom, siguin socis o no de l'entitat, i fins i tot a gent de fora de Rubí, i anima tothom a enviar les seves propostes, també a "aquells que normalment no participen en concursos", per poder conèixer l'opinió d'altres companys o amics fotògrafs.


Les fotografies es podran fer arribar fins al dilluns, 13 d'abril, i es penjaran al Facebook del grup, que serà la plataforma des d'on es faran les votacions. A banda d'enviar les fotografies per participar en el concurs, tothom qui vulgui podrà votar les cinc fotografies que més els agradin - si algú en vota més de cinc, els seus vots quedaran anul·lats - entre el 15 i el 19 d'abril. Les deu fotos que tinguin més vots es publicaran a la web d'El Gra amb els noms dels seus guanyadors.

 

Participació