VÍDEO Ànecs, senglars i un cabirol es passegen per Rubí durant el confinament

En els darrers dies, diverses persones han enregistrat diverses espècies animals pels carrers, ara buits de persones i cotxes, i per la Riera

Una família d'ànecs es passeja per Rubí
Una família d'ànecs es passeja per Rubí | Cedida
Redacció
16 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:29h
Arran del confinament ciutadà per la pandèmia del coronavirus, diverses espècies animals han pres els carrers de Rubí, ara buits de persones i vehicles, despertant la curiositat dels pocs vianants que hi transiten, que han enregistrat imatges ben curioses.

En una d'elles, prop de l'escola Rivo Rubeo, un grup de senglars busca menjar a l'escocell d'un arbre, tot i que per aquella zona és habitual veure aquests animals.

Fa uns dies, des d'un balcó una persona va gravar un cabirol saltironant per la Riera de Rubí. L'ambientòleg i president de Rubí d'Arrel, Falet Bosch, explica que el fet de veure'l per la riera de Rubí és perquè funciona com a eix natural entre la serra de Sant Llorenç del Munt i Collserola, dos espais on hi ha molta població d'aquesta espècie, que a més està creixent molt de pressa a Catalunya per falta d'un depredador natural.

Les darreres imatges que ens han arribat són d'una família d'ànecs, una mare amb deu aneguets al darrere, que caminen per la calçada del carrer Lluís Ribas cap al carrer Cervantes, gravats per una noia que sortia a passejar el seu gos.