El CRAC recollirà teles i fils per elaborar mascaretes, i aliments no peribles

El proper dimarts, de 10 h a 12 h, l'equipament obrirà les seves portes per recollir aquest material, i també per fer entrega de mascaretes

El CRAC, punt de recollida d'aliments i de teles i fils
El CRAC, punt de recollida d'aliments i de teles i fils | Arxiu
Redacció
17 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:41h
El CRAC obrirà les seves portes el dimarts vinent, de 10 h a 12 h, per col·laborar en una triple tasca en el marc de la pandèmia del coronavirus.

Durant aquestes dues hores de dimarts, al Centre es recolliran fils i teles de cotó per a la fabricació d'equips de protecció individual per repartir als treballadors de Rubí, unes mascaretes que s'estan elaborant des del taller de costura de l'ASAV. També hi haurà un punt de recollida d'aliments no peribles: llet, arròs, patata, cereals, caldo, tonyina, oli, tomàquet... que s'està recollint, de la mateixa manera, per al rebost de l'ASAV; i des d'allà se'n farà el repartiment.

Per altra banda, es farà entrega de mascaretes, prioritzant segons el nivell de vulnerabilitat al coronavirus, tal com ha explicat el CRAC a través de les seves xarxes socials.

Darrers dies per enviar propostes al Tastet de confinament

El CRAC és una de les entitats organitzadores del Tastet de confinament, i recorda que s'hi pot participar fins el dilluns, 20 d'abril. Fins ara s'han rebut vuit tastets, elaborats per amics, famílies o grups de música de Rubí i un del sud del País Valencià. 

Els vídeos que es rebin fins el 20 d'abril es penjaran a les xarxes socials del CRAC i s'hi mantindran durant una setmana, perquè tothom hi pugui votar, i el que acumuli més vots el dia 28 d'abril rebrà com a premi una cistella de verdures ecològiques d'Ecobodum. L'entrega del premi serà el dissabte, 2 de maig, al CRAC.