Així s'han distribuït les donacions a la campanya «Gràcies, Rubí»

Divendres passat, l'Ajuntament havia rebut 13.716 € i diversos materials, tant de protecció sanitària com d'altres usos

L'Ajuntament de Rubí distribueix el material rebut a la campanya de donacions
L'Ajuntament de Rubí distribueix el material rebut a la campanya de donacions | Ajuntament de Rubí
Redacció
20 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:33h
La ciutadania de Rubí, així com diverses entitats, han col·laborat de manera molt activa a la campanya de donacions impulsada per l'Ajuntament de Rubí, Gràcies, Rubí, des del passat 31 de març. Les donacions han estat de tota mena: econòmiques, de material sanitari, ràdios, esmalts d'ungles... i l'Ajuntament s'ha encarregat de distribuir-los entre aquelles persones i col·lectius més necessitades.

Residències de gent gran i farmàcies 

Les residències de gent gran han estat unes de les grans receptores de material divers, tant per als usuaris com per a les treballadores. A totes elles s'han entregat mascaretes multiusos, mascaretes d'un sol ús, líquid higienitzant, ulleres protectores, tovalloletes humides, bates i  ràdios; i també altres productes com esmalt d'ungles.

A les farmàcies, el 31 de març es va fer un repartiment de mascaretes d'un sol ús, en funció del personal actiu per atendre la ciutadania. En total es van repartir 220 mascaretes entre les 17 farmàcies de Rubí.

Equipaments i serveis municipals

L'Ajuntament també ha repartit material divers a diversos serveis municipals, com per exemple 350 mascaretes d'un sol ús al Mercat Municipal, líquid d'higienització al cementiri municipal, 200 mascaretes d'un sol ús al Servei de Prevenció de Riscos Laborals, i 400 mascaretes d'un sol ús a la Policia Local, a qui també han abastit amb líquid d'higienització i tovalloletes humides.

Centres veterinaris de Rubí

El dia 6 d’abril es va fer lliurament de mascaretes als centres veterinaris de Rubí amb l'objectiu de parar el cop de la necessitat fins que s'aconsegueixi un subministrament ordinari. A Rub hi ha 8 centres veterinaris que han rebut 1 mascareta FFP2 i 3 mascaretes d'un sol ús per cada treballador; en total, 120 mascaretes d'un sol ús i 40 de tipus FFP2.

Taxistes

Els taxistes de Rubí han rebut, en total, 50 mascaretes multiusos i 300 d'un sol ús, a més de quatre litres de líquid d'higienització.

Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal

Finalment, l'Ajuntament ha proveït l'ASAV, creadora de la xarxa de voluntariat Units Farem Força de 150 mascaretes d'un sol ús, 100 parells de guants i també líquid d'higienització.

Ajuntament de Castellbisbal

L'Ajuntament de Castellbisbal va rebre 1.500 mascaretes per part de l'Ajuntament de Rubí, ja que la remesa de mascaretes que es van entregar dimarts i dimecres passat al transport públic no van arribar a municipis de menys de 30.000 habitants.