economia circular

Sessió informativa per a joves que es vulguin formar en economia circular i indústria 4.0

Aquest dijous, 14 de febrer, a les 18h al Consell Comarcal

per RubiTV.cat , 11 de febrer de 2019 a les 12:22 |
El Consell Comarcal del Vallès Occidental | Consell Comarcal del Vallès Occidental
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza una sessió informativa del projecte Singulars. Industrialitza't i transforma el teu futur al Vallès Occidental, adreçada a joves amb estudis universitaris o cicles formatius de grau superior interessats en participar en l'especialitat formativa Economia Circular i Indústria 4.0 del projecte Singulars.

Al llarg de la jornada, s'informarà sobre aquesta formació professionalitzadora que ofereix ensenyaments vinculats al medi ambient, enginyeries, física o matemàtiques, administració i direcció d'empreses i disseny.L'especialitat formativa del projecte pretén formar joves que poden tenir possibilitats per ocupar llocs tècnics adaptats a les tendències de futur o en llocs en empreses d'interès a la indústria. L'economia circular i la indústria 4.0 son dues línies clau del Pacte Nacional per a la Indústria de Catalunya i el Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental.

El projecte Singulars té l'objectiu de fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d'especialització i formació.


Les formacions que s’oferiran són de 200 hores teòriques i 80 hores pràctiques en robòtica, alimentària, packaging, Economia Circular, Indústria 4.0.

 

Participació