coronavirus

L'alcaldessa anima als infants de Rubí a gravar-se i compartir les activitats que fan durant el confinament

L'objectiu és donar corda a la imaginació de forma mútua a l'hora de dissenyar propostes

per RubiTV.cat, 21 d'abril de 2020 a les 14:18 |
Ana Maria Martínez, alcaldessa de Rubí | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcaldessa de Rubí té un missatge pels infants de la ciutat.  Ana Maria Martínez demana als més petits de casa que es gravin i expliquin quines són les activitats que estan fent durant aquests dies de confinament sumant-se a la iniciativa solidària d'Unicef i Alcantara Family Foundation. Clip Club TV és un programa diari destinat a donar idees als milers d'infants que estan tancats a casa i ajudar-los a alleugerir els dies amb diferents propostes d'entreteniment. L'objectiu és donar corda a la imaginació mútuament a l'hora de dissenyar activitats. 

Sant Jordi es queda a casa, la campanya per la celebració de la Diada en confinament


L'Ajuntament de Rubí ha proposat una Diada de Sant Jordi mantenint el confinament, oferint diversos recursos a través de la seva pàgina web i de les seves xarxes socials.

A més, el consistori vol que els nens també facin recomanacions de llibres a altres infants, i demanen que es pengin a l'Instagram vídeos de 50 segons com a màxim, etiquetant-los amb #santjordiesquedaacasa per poder-los replicar, després, des del perfil oficial de l'Ajuntament.
 

Participació