VÍDEO Així sona «Temps», la nova cançó d'Isaak Aguilà

El tema forma part d'un nou disc, "Des de casa", compost i enregistrat a casa en ple confinament

Isaak Aguilà
Isaak Aguilà | Marta Pich
Redacció
23 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:05h


Isaak Aguilà ha presentat la seva nova cançó, Temps, un tema inclòs en el seu nou disc Des de casa (La catenària, 2020) i que es va enregistrar els primers dies de confinament. Temps és una reflexió sobre una de les coses positives que ens ha deixat el coronavirus: el temps lliure.

"Temps va néixer en veure que a les xarxes socials tothom ha començat a fer coses que normalment no podien fer. Em va cridar molt l’atenció veure els pares jugant amb els nens, que és una cosa insòlita avui dia perquè tots anem massa enfeinats. La cançó parla d’això. Dintre de la desgràcia, hem tingut la possibilitat de tenir una mica de temps", explica Aguilà a l'Enderrock.

Pel que fa al vídeo que acompanya la cançó, el músic de Rubí explica que "El clip l’he fet tot jo. Vaig demanar a la meva gent que m’enviés petits clips de pocs segons fent activitats a casa. A través d’uns amics vaig tenir la possibilitat de fer un vídeo professional però vaig perferir mantenir el to casolà per reforçar el missatge de la cançó".

Onze cançons en onze dies

Des de casa és un disc que ha estat fet enterament des de casa, entre el 16 i el 27 de març: "són onze cançons que he fet entre el 16 i el 27 de març. En feia una cada dia. L’escrivia al matí i la gravava", explica Aguilà, que afegeix que manté en els seus plans la idea de fer un disc l'estiu de 2021. "El que passa és que en comptes de ser el segon serà el tercer".