Busques feina? Residències i hospitals del Vallès cerquen 150 professionals «urgentment»

Les vacants responen a les demandes de centres sanitaris de 12 poblacions de la comarca

Un grup de sanitari en una reunió.
Un grup de sanitari en una reunió. | Salut
LaTorre
24 d'abril del 2020
Actualment hi ha actives 65 ofertes de treball en centres sanitaris i residències del Vallès Occidental. Així ho ha recordat el Consell Comarcal en un comunicat, tot indicant que són de "caràcter urgent". Algunes d'aquestes ofertes contenen diversos llocs de treball, pel que es calcula que fins a 150 persones es podrien beneficiar dels llocs vacants de manera immediata.

Les ofertes responen a les demandes d'instal·lacions ubicades en 12 municipis de la comarca: Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Rubí, Sabadell. Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze, Terrassa, Ullastrell i Vacarisses.

El Consell Comarcal ha recollit juntament amb els ajuntaments i les residències les demandes de personal, que s'han traduït en unes ofertes que poden trobar-se en aquest enllaç. A més, l'administració posa a disposició de la ciutadania el telèfon 900293534 per atendre les consultes de les persones interessades.

Pel que fa al sector sanitari, els perfils més demandats són els d'infermeria i auxiliars, però també personal de neteja i zeladors. Les ofertes també van dirigides a metges, psicòlegs, fisioterapeutes, educadors i integradors socials, així com mediador entre cultures.En l'àmbit de les residències es busquen auxiliars de gerontologia, infermeria i personal de neteja.

La setmana passada, tal com informa el Consell Comarcal, es van gestionar i cobrir les demandes de diferents residències de gent gran de Matadepera, Ullastrell, Viladecavalls i Sant Llorenç Savall.

El Consell Comarcal gestiona directament les ofertes de 4 municipis de la Comarca: Matadepera, Sant Llorenç Savall, Ullastrell i Vacarisses i dóna suport en la difusió i recerca de candidatures a 12 municipis que mantenen les seves borses actives amb ofertes d'aquestes característiques.