L'oposició renuncia fer el repartiment de mascaretes infantils en considerar-ho un acte de «propaganda»

L'equip de govern ha proposat aquest migdia als regidors encarregar-se personalment de donar les mascaretes per als nens

Ple municipal del mes de gener a Rubí
Ple municipal del mes de gener a Rubí | Malena Manobens
Redacció
24 d'abril del 2020
Actualitzat a les 23:28h
Poques hores després de conèixer la intenció de l'equip de govern de fer personalment el repartiment de mascaretes infantils a la ciutat, i convidar els regidors de l'oposició a sumar-s'hi, els portaveus de tots els grups municipals han enviat una resposta conjunta per renunciar a participar d'aquesta campanya. L'AUP ja ha emès un comunicat explicant el seu posicionament.

Els portaveus de l'oposició que signen aquesta carta adreçada al govern en què transmeten la seva "preocupació" pel que entenen que és "una gestualització de propaganda política, més que no pas d'una necessitat ciutadana". Tot i que valoren positivament facilitar mascaretes als nens i nenes de la ciutat, no veuen el "sentit de servei a la ciutadania" que aquest repartiment el facin les persones de l'equip de govern.

"En plena emergència sanitària, ens preocupa que les 13 persones que tenen la gran responsabilitat sobre les seves espatlles de gestionar aquesta crisi, la més greu dels darrers temps, dediquin hores a anar de casa en casa repartint mascaretes", lamenten tots els grups de l'oposició.