Dos denunciats a Terrassa per passejar els gossos a 10 quilòmetres de casa seva

Aquest dilluns, la policia va aixecar 41 actes a la ciutat, 10 més que el diumenge, en què els nens podien sortir per primer cop

Els dos denunciats es trobaven en una zona boscosa del nord-est de la ciutat.
Els dos denunciats es trobaven en una zona boscosa del nord-est de la ciutat. | Martí Urgell
NacióDigital
28 d'abril del 2020
La Policia Municipal de Terrassa va denunciar aquest dilluns a dos quarts de nou del vespre dues persones que passejaven el gos en una zona boscosa de l'avinguda de Font i Sagué, a l'extrem nord-est de la ciutat. Els dos individus es trobaven a deu quilòmetres dels seus respectius domicilis.

Si diumenge Terrassa va experimentar un lleuger repunt de denúncies amb motiu del primer dia de desconfinament dels nens, aquest dilluns la xifra es va elevar a 41, 10 més que el dia anterior. Així doncs, durant el segon dia en què els nens podien sortir, la policia va veure incrementat el seu nombre d'actuacions per incompliment del confinament. 

En un comunicat emès pel govern municipal aquest dimarts, l'Ajuntament instava la població al "civisme i la responsabilitat" a la vegada que felicitava a "una gran majoria de la ciutadania" pel seu comportament durant l'estat d'alarma pel coronavirus i en especial, durant el primer dia de desconfinament dels nens.