Així es viurà aquest 1 de Maig a Rubí

Aquest any no hi haurà manifestació amb motiu del Dia Internacional del Treballador, però les organitzacions sindicals participaran en actes virtuals

Manifestació de l'1 de maig a Barcelona
Manifestació de l'1 de maig a Barcelona | Roger Arnau
Redacció
29 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:07h
A causa de la pandèmia i del confinament, aquest any no hi haurà, excepcionalment, manifestació amb motiu del Dia Internacional dels Treballadorsl. Les organitzacions sindicals, però, sí que participaran en actes virtuals organitzats per algunes entitats de Rubí.

El CRAC oferirà un debat, titulat Precarietat laboral i pandèmia a través del seu canal de Youtube, que comptarà amb el secretari general de la CGT a Catalunya, Ermengol Gassiot; Jonathan Montañés, secretari d'Acció Sindical del SOV de la CNT Barcelona, i Elisabet Torner, de la secció sindical de la Coordinadora Obrera Sindical (COS). El debat serà a les 19.30h i el moderarà Albert Giménez, membre de la Junta del CRAC.

Per la seva banda, el mateix dia 1 de maig, la responsable de precarietat i noves realitats del treball de CCOO Catalunya, i cofundadora de Mujeres Migrante, Carmen Juares, estarà en directe a partir de les 19 h a l'Instagram d'En Comú Podem. En aquesta xerrada virtual s'abordaran diverses temàtiques, com la realitat dels treballs de cures o de l'agricultura, així com les diverses iniciatives de solidaritat i suport mutu que s'han generat durant el confinament.