Ingressa a presó un veí de Barberà per amagar 37 quilos de marihuana entre les eines de lampista

El van detenir el passat diumenge en un control policial a l'AP-7, a l'altura de Martorell

Els paquets de marihuana trobats a l'interior del vehicle
Els paquets de marihuana trobats a l'interior del vehicle | Mossos d'Esquadra
NacióSabadell
01 de maig del 2020
Actualitzat el 05 de maig a les 9:43h
Un veí de Barberà del Vallès ha ingressat a presó, després que els Mossos d'Esquadra l'hagin enxampat transportant 36,8 quilos de cabdells de marihuana amagats entre les eines de lampista, en un control muntat a l'AP-7, a l'altura de Martorell. 

Els fets es van produir el passat diumenge, quan una patrulla va aturar la furgoneta de lloguer, cap a les 16.30 hores. Quan els agents li van preguntar el motiu del trajecte que feia, va respondre que anava fer una reparació d'urgència en un domicili.

Davant les "incongruents explicacions" li van demanar inspeccionar l'espai de càrrega del vehicle, on van trobar la droga envasada al buit dintre de cinc caixes de cartró precintades i camuflades entre les eines.

Segons la policia catalana, el valor de la marihuana en el mercat il·legal seria d'uns 90.000 euros. L'home, de 42 anys i amb cinc antecedents policials, va quedar detingut com a presumpte autor  d'un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues. El jutge va decretar el seu ingrés presó.