GRÀFIC Cap defunció als hospitals de Terrassa, per primera vegada des de l'inici de la pandèmia

Divuit persones han rebut l'alta en les últimes hores i es mantenen 14 persones ingressades a les unitats de cures intensives

Sanitaris de MútuaTerrassa durant la pandèmia.
Sanitaris de MútuaTerrassa durant la pandèmia. | Albert Alemany
07 de maig del 2020
S'aturen les defuncions a Terrassa. En les últimes 24 hores els hospitals de la ciutat no han sumat cap mort per coronavirus, que es manté amb 284. És la primera vegada que passa des de l'inici de la pandèmia a la ciutat. També cauen els ingressos, en concret entre l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), registren 142 persones hospitalitzades, 35 menys que el dia anterior.  Pel que fa als ingressats a cures intensives, es manté en 14 persones i divuit han rebut l'alta, una xifra que s'enfila a les 1.172 persones que han superat la malaltia. 
 



Actualment l’HUMT té cura de 58 pacients ingressats. D’aquests, 7 es troben a la UCI i 51 a planta. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, mentre que a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, en queden 22 més i 2 més estan amb hospitalització domiciliària. Fins aquest dimarts, 591 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 131 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 64 pacients en total. D’aquests, 32 es troben ingressats a planta i 7 més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. Dos pacients es troben en hospitalització domiciliària i 23 es troben a l’Hospital i a la Llar Residencial Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 581 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 153 persones.