L'Ajuntament destina 17.200 euros de la campanya «Gràcies, Rubí» a adquirir 130 connexions a internet i 59 tauletes per als escolars

El material es lliurarà en els pròxims dies als centres educatius

L'Ajuntament adquireix 130 connexions a internet i 59 tauletes per als escolars
L'Ajuntament adquireix 130 connexions a internet i 59 tauletes per als escolars | Ajuntament de Rubí
Redacció
12 de maig del 2020
Actualitzat a les 17:15h
L'Ajuntament de Rubí ha adquirit 130 connexions a Internet i 59 tauletes per garantir que tots els infants i joves de la ciutat disposin de les eines necessàries per seguir el curs escolar des de casa, un material que serà lliurat en els pròxims dies als centres educatius.

Les connexions adquirides i les tauletes han tingut un cost global superior als 17.200 euros, que s'han assumit amb les aportacions econòmiques de la campanya Gràcies, Rubí

Els escolars beneficiaris podran disposar d’aquestes eines durant dos mesos, i després els dispositius quedaran en propietat dels centres educatius perquè puguin fer-ne l’ús que creguin convenient. Es calcula que el material adquirit cobreix totes les necessitats detectades entre alumnat a partir de 3r de primària.

El curs 2019-2020, el tercer trimestre del qual es va iniciar el passat 14 d'abril, acabarà de manera virtual, i per això els professors i alumnes treballen actualment a través de tasques avaluables. Es preveu que alguns centres educatius obrin de manera excepcional per fer classes de reforç o preparació de la selectivitat; també per tenir cura dels infants de les famílies que estiguin obligades a anar a treballar a partir del juny, coincidint amb la fase 2 de la desescalada.