coronavirus

L'Ajuntament de Sant Cugat repartirà 15.000 mascaretes de cotó de Robin Hat als infants

Estan elaborades per persones voluntàries de l'entitat solidària Robin Hat i es lliuraran a les bústies de les cases acompanyades d'un tríptic d'instruccions

per NacióSantCugat , 12 de maig de 2020 a les 20:00 |
Mascaretes que es repartiran als infants de Sant Cugat. | Aj. Sant Cugat
A partir d'aquest divendres 15 de maig l'Ajuntament de Sant Cugat repartirà mascaretes infantils per als santcugatencs d'entre 3 i 14 anys. Es tracta d'un projecte que s'ha dut a terme de la mà de Robin Hat, entitat rubinenca solidària que fabrica aquest material, i que comportarà que es reparteixin prop de 15.000 mascaretes en els propers dies.

El Consistori vol assegura-se que els infants de la ciutat disposen de mascaretes per sortir al carrer en les franges horàries permes i que ho fan amb la màxima seguretat per poderprevenir nous contagis. L'alcaldessa, Mireia Ingla, expressa que "som una ciutat plena d'infants. Ara que els nens i nenes tornen als carrers i els omplen de vida, hem de fer tot el possible per evitar nous contagis".Ingla ha volgut recordar que els menors són "un col·lectiu d'edat que pot transmetre el virus amb molta facilitat. La distància de seguretat i la mascareta són eines que ens han d'ajudar a prevenir noves infeccions". 


El repartiment s'iniciarà a partir d'aquest divendres i compta amb la participació del Taller Jeroni de Moragas, que s'ha encarregat de l'empaquetament. Cada lot es repartirà a les bústies de les cases corresponents, i compta amb una mascareta (talla S, M o L) i un tríptic amb el corresponent manual d'instruccions. El cost total d'aquesta remesa ha estat de 18.135 euros.
 

Participació