L'Escola Montessori guanya un premi Baldiri Reixac pel seu projecte educatiu

És una de les escoles de Rubí que forma part del projecte Aliances Magnet, que promou l’aliança d’un centre educatiu amb una institució d’excel·lència

El sistema educatiu de l'escola s'emmarca en el projecte Magnet
El sistema educatiu de l'escola s'emmarca en el projecte Magnet | RubiTV.cat
Redacció
13 de maig del 2020
L'escola Montessori ha guanyat un dels Premis Baldiri Reixac en la categoria Baldiri Escola, que reconeix els projectes educatius singulars que aporten solucions i respostes als reptes actuals i, que, alhora, situen la cultura, la llengua i la creativitat com a eixos vertebradors.

El premi té una dotació econòmica de 3.000 euros per cada escola premiada, i també una placa de reconeixement, així com una versió digital de la mateixa. A més, dos docents del Montessori podran participar gratuïtament en la Formació en pedagogies artístiques 2020.

Els premis Baldiri Reixac són una iniciativa de la Fundació Carulla amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya. Els guardons arriben enguany a la seva edició número 42.

La Montessori és una de les escoles de Rubí que formen part del projecte Aliances Magnet, que promou l'aliança dels centres educatius amb amb una institució d'excel·lència en un camp específic, i que permet al centre en qüestió desenvolupar un projecte educatiu inovador i de qualitat de referència al territori. En el cas de la Montessori, té el suport de la Fundació CIM de la Universitat Politècnica de Catalunya, i el seu projecte Magnet té la tecnologia i el món digital com a centre del seu programa educatiu.