L'Oficina Municipal d'Escolarització ofereix suport per la preinscripció escolar

S'atèn per telèfon o per correu, i de manera excepcional, presencialment

Un alumne aprenent a l'espai 'TinkerLab'
Un alumne aprenent a l'espai 'TinkerLab' | Escola Montessori
Redacció
14 de maig del 2020
Actualitzat a les 15:24h
L'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) està oferint suport a les famílies que aquests dies han de formalitzar la preinscripció escolar dels seus fills diversos graus d'ensenyament, tràmit que es podrà fer fins al pròxim 22 de maig. Enguany, i com a mesura de prevenció, es promou la preinscripció telemàtica.

Les famílies que tinguin dubtes a l'hora de realitzar la preinscripció poden contactar amb l'OME a través del correu electrònic [email protected] o trucant al 93 588 70 00, extensions 2424 o 4500.

En cas que algú no pugui rebre atenció telefònica o per correu, l'Oficina atendrà presencialment, de manera excepcional, a la consergeria de l'edifici Rubí Forma (rambleta de Joan Miró, s/n), on també es realitzarà l'atenció presencial entre el 19 i el 22 de maig, de 10 h a 13 h, i amb cita prèvia. Les persones que tinguin cita prèvia hauran de respectar en tot moment la distància social, portar mascareta i el seu propi bolígraf.

Pel que fa a la inscripció presencial, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies escullin com a primera opció trucant per telèfon o a través d'Internet.

L'escola d'art i disseny edRa també ha obert el termini per a la inscripció a les proves d'accés als cicles formatius d'arts plàstiques i disseny.