Neix «Forum King Kong» l'espai virtual de debat sobre el món casteller creat pels Minyons

Cada diumenge s'emetrà una trobada virtual pel canal de Youtube de la colla, en què hi participaran representants del món casteller a Catalunya

Tres membres dels Minyons a l'exhibició de la Festa Major de Terrassa.
Tres membres dels Minyons a l'exhibició de la Festa Major de Terrassa. | Anna Mira
NacióDigital
16 de maig del 2020
Sota el nom de Fòrum King Kong, els Minyons de Terrassa han programat cinc trobades virtuals amb membres de  d'altres colles castelleres. En aquestes converses virtuals, que seran emeses cada diumenge a la tarda pel canal de Youtube de la colla egarenca, s'hi tractaran diferents temes del món casteller. 
 
Amb l'ajuda d'un moderador, els ponents parlaran sobre diferents àmbits del món casteller. Aquells que ho vulguin podran participar de les trobades fent preguntes al xat, i que després el moderador farà arribar als ponents un cop finalitzada la conversa inicial per a respondre els dubtes dels usuaris.

El nom de Fòrum King-Kong és en referència a un espai de tertúlia situal al pati d'assaig de la colla, sota les voltes, que és conegut amb el nom del famós primat. La zona rep aquest nom després d'haver acollit durant molts anys un premi de les comparses de Carnestoltes on hi sortia representat un goril·la.

En la primera de les trobades, hi participaran Cugat Comas (excap dels Capgrossos de Mataró), Iruna Rigau (excap dels Marrecs de Salt) i Ramón Codinas, històric casteller de la colla malva. Albert Carillo, expresident de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i dels Minyons de Terrassa, moderarà el debat. Amb el nom de "Castells al nord, diada de Sant Narcís", els ponents parlaran sobre els castells de la zona nord de Catalunya, la importància de la festa major de Girona i les millors actuacions que s'hi han vist.

Les següents trobades seran els diumenges 24 de maig, amb la trobada "Un pis més, folres i manilles", el 31 de maig, amb "Punts no, filosofia castellera", el 7 de juny, sobre "Com afrontar grans reptes" i el 14 de juny amb la trobada "Música, festa i Castells". Els ponents encara no s'han fet públics, però els Minyons els donaran a conèixer durant el transcurs de les setmanes.