El dispositiu sanitari Hotel Terrassa Park acomiada els seus dos últims pacients i tanca portes

El centre deixarà d'estar operatiu aquest mateix divendres 15 de maig

LaTorre
15 de maig del 2020
Hotel Terrassa Park ha acomiadat aquesta tarda els seus dos últims pacients
Hotel Terrassa Park ha acomiadat aquesta tarda els seus dos últims pacients | GSV
Tancament del dispositiu sanitari Hotel Terrassa Park. D'acord amb l'encàrrec del CatSalut, el centre deixarà d'estar operatiu aquest mateix divendres 15 de maig després de gairebé dos mesos des de la seva posada en marxa el dia 27 de març.

El 27 de març, com a mesura per fer front a la imminent emergència sanitària, MútuaTerrassa va començar a gestionar un dispositiu sanitari hospitalari a l'Hotel Terrassa Park. Un dispositiu que ha estat operatiu set dies a la setmana durant 24 hores i que ha atès un total de 151 pacients pertanyents principalment al Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT).

La tipologia dels pacients que ha acollit aquest dispositiu són persones amb perfil sanitari d'hospitalització a domicili que no podien estar a casa pel fet de no complir els criteris socials necessaris, pacients amb perfil de trasllat a un centre sociosanitari de baixa complexitat, pacients amb coronavirus sense criteris d'ingrés hospitalari i amb incapacitat de confinament a casa i contactes estrets que tenien problemes per aïllar-se a casa.

Amb una capacitat de 70 llits, el dispositiu va obrir-se amb una desena de pacients i al cap d'una setmana ja n'assumia una trentena. A mitjan d'abril van arribar al punt àlgid amb una setantena de pacients. Des d'aleshores, el volum de pacients ha anat disminuint progressivament fins que aquesta tarda s'ha donat l'alta als dos últims pacients.