coronavirus

Nova recollida solidària al CRAC, aquest dimarts

Aquest dissabte, segona sessió del "Vermut-On(line)" amb Pep's Show Boys i Heydigger

per RubiTV.cat , 19 de maig de 2020 a les 09:00 |
El CRAC torna a ser punt de recollida de productes alimentaris i per a nadons | Marta Casas
Aquest dimarts, de 10 h a 12 h, el CRAC tornarà a obrir les seves portes per fer una recollida solidària de productes que es distribuiran, després, a les associacions Frater Nadal i Caritas.

A més dels aliments no peribles (llet, arròs, pasta, cereals, brou, tonyina, oli, tomàquet...) també es demanen productes bàsics per a nadons, com ara bolquers per a tres, quatre i cinc quilos de pes; llet en pols i potets per menjar.


Com la setmana passada, també s'entregaran mascaretes de roba de la xarxa Units farem força, que han estat elaborades pel taller de cosidores de l'ASAV, i que ara estan sota la coordinació del col·lectiu juvenil Arran.

El CRAC també recorda que disposen de pots de l'Oliclack buits, amb la qual cosa es poden portar els clakis plens per intercanviar-los.


Aquest dissabte, segona sessió del Vermut-On(line)

Aquest dissabte hi haurà la segona sessió dels vermuts musicals del CRAC online, amb els grups Pep's Show Boys (12.30 h) i Hey Digger (13.15 h). Com dissabte passat, es podrà veure en directe per les xarxes socials de l'entitat, i hi haurà un sistema de taquilla inversa, tant pel CRAC com pels grups protagonistes.
  

Participació