coronavirus

El passeig de la Riera, tallat al trànsit a partir d'aquesta tarda entre les 18 h i les 23 h

Aquesta mesura excepcional es mantindrà mentre duri l'estat d'alarma

per RubiTV.cat , 19 de maig de 2020 a les 18:30 |
El passeig de la Riera es tallarà al trànsit entre les 18h i les 23h | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passeig de la Riera quedarà tancat al trànsit, de manera temporal, per tal que la ciutadania hi pugui passejar i fer esport entre les 18 h i les 23 h, tal com ja es fa a l'avinguda de la Llana des de fa dues setmanes. Els vehicles privats tenen com a alternativa el Camí de Sant Muç.

Aquesta mesura excepcional es mantindrà mentre duri l'estat d'alarma per tal que els vianants guanyin espai en detriment del vehicle i puguin passejar de manera segura en espais prou amples per mantenir la distància de com a mínim dos metres entre persones.


La circulació de vehicles en dies laborables en aquest tram del passeig de la Riera ha disminuït un 70% durant l'estat d'alarma. En l'horari de restricció del trànsit, els vehicles que hi hagi estacionats podran sortir a poca velocitat i respectant els vianants, i només hi podran circular l'autobús i les empreses de la zona, que hauran de circular també poc a poc i respectant la prioritat de les persones. 

Participació