S'amplia la zona de vorera dels carrers Magallanes i Sant Josep

La mesura, que té l'objectiu de guanyar espai perquè els vianants puguin passejar mantenint les distàncies de seguretat, no té limitació horària

S'amplia la zona de vorera dels carrers Magallanes i Sant Josep
S'amplia la zona de vorera dels carrers Magallanes i Sant Josep | Ajuntament de Rubí
Redacció
22 de maig del 2020
Actualitzat el 25 de maig a les 9:07h
A partir del dilluns 25 de maig, part de la calçada dels carrers de Magallanes i de Sant Josep es transformarà en espai de vorera, amb l'objectiu que els vianants hi puguin passejar de manera segura i garantint les distàncies de seguretat recomanades per prevenir contagis de Covid-19.

Els trams que veuran ampliat l’espai de vorera són la zona del carrer de Sant Josep, entre els carrers Nou i de Sant Magí (aproximadament uns 25 metres), i el tram del carrer de Magallanes, entre els carrers de la Plana de Can Bertran i del Torrent de l’Alba (160 metres).

Les tasques per implementar la mesura es van iniciar dimecres, col·locant senyalització de reserva d'estacionament per pintar una línia blanca que separi la calçada reservada als vehicles de la reservada als vianants, i també s'hi posaran pilones per oferir més seguretat a les persones que hi circulin a peu.

Aquesta actuació se suma als talls de trànsit de l'avinguda de La Llana i també d'un tram del passeig de la Riera, però en aquest cas, la mesura no té limitació horària.