FOTOS Detenen tres atracadors després d'una persecució pel Vallès

Se'ls acusa d'haver robat en dos establiments de Terrassa i Sant Quirze i fugir amb un cotxe robat

El cotxe ha quedat atrapat entre diversos vehicles policials
El cotxe ha quedat atrapat entre diversos vehicles policials | Dani Sánchez
NacióSabadell
25 de maig del 2020
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns tres persones, amb la col·laboració de diferents cossos policials del Vallès, després d'una persecució de diversos quilòmetres que ha acabat a la C-16. Un seguiment que s'ha iniciat a Sant Quirze i ha acabat a Sant Cugat. 

La policia catalana s'ha posat sobre la pista, després que robessin amb intimidació un segon establiment a la comarca, a Sant Quirze, al voltant de dos quart de dues del migdia, dues hores abans ho havien fet a Terrassa. En conèixer la matrícula del vehicle i, un cop identificat el turisme, diferents patrulles l'han perseguit.
 

L'estat dels cotxes que han perseguit els cossos policials Foto: Dani Sánchez

El cotxe atrapat entre vehicles policials Foto: Dani Sánchez


El turisme ha omès les indicacions per aturar-se i finalment, a la C-16, a l'altura de Sant Cugat, entre diverses dotacions policials han aconseguit frenar-lo i els tres ocupants han quedat detinguts. A l'interior del cotxe s'ha trobat l'arma, amb la qual haurien intimidat els treballadors de les botigues. 

Tal com han assegurat fonts policials, no hi ha hagut ferits ni durant la persecució, ni quan s'ha aconseguit aturar els delinqüents, així com tampoc entre el personal que havia amenaçat amb l'arma un dels detinguts. 
 

L'estat del cotxe que han perseguit els cossos policials Foto: Dani Sánchez


A més, els agents han comprovat que el turisme amb el qual viatjaven era robat. Els tres se'ls ha acusat de ser presumptes autors de dos delictes robatori amb intimidació, robatori de vehicle i conducció temerària.