eleccions municipals 2019

Primàries Rubí presenta els set candidats que opten a liderar la llista

El 23 de febrer tindrà lloc la votació per escollir l'ordre de la llista de la formació a les eleccions municipals 2019

per Carla Serra , 15 de febrer de 2019 a les 12:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Primàries Rubí ha donat a conèixer els set candidats que opten a liderar la llista d'aquesta formació a la nostra ciutat. L'acte, presentat pel portaveu de Primàries Rubí Albert Sorrossal, va comptar amb la presència de Pepi Oller, cap de llista de Primàries Terrassa, i Xavier Vidal i Mario Soria, candidats de Primàries Barcelona i Terrassa. 


Es tracta d'una candidatura unitària i transversal republicana en què els mateixos electors seran els que escolliran el candidat, elaboraran la llista i el programa electoral. Així doncs, tota la ciutadania ha pogut conèixer els set candidats que s'han presentat per formar aquesta llista i que es podrà votar el pròxim 23 de febrer, de 10 a 20 h, al local que es troba a l'Avinguda de Barcelona número 5. 

Els set candidats han coincidit en la importància d'impulsar aquesta nova llista que respongui a les necessitats de la ciutadania. "No només parlem de república, també tenim idees molt concretes per treballar per la nostra ciutat", així ho ha explicat Sorrossal. 


Durant el col·loqui, cada candidat ha tractat una matèria important per a la ciutat de Rubí. Cristina Álvarez ha remarcat la importància de la participació ciutadana i l'ecologia i Jordi Joan Garcia ha comentar la necessitat de portar els valors republicans als ajuntaments catalans. Per la seva banda, Fina Bonet, ha parlat sobre infraestuctures i mobilitat, l'Imma Tamame d'educació, i Lluís Roset va abordar la qüestió de la força que pot representar que els municipis es comprometin amb el consum estratègic, una de les vies per executar el mandat del 21 D. Finalment, Albert Torra va insistir que l'administració ha de donar exemple de processos democràtics. 

Els currículums i la trajectòria dels set candidats es poden consultar a la web de Primàries Catalunya


 

 

Participació