El ple municipal aprovarà el desistiment del POUM i l'inici de la redacció d'un nou document

L'AUP i ERC presenten mocions sobre la recuperació de la ciutat i per a la creació d'un espai dedicat a la mort gestacional al cementiri de Rubí

28 de maig del 2020
Actualitzat el 30 de maig a les 10:15h
Imatge del ple del passat 7 de maig
Imatge del ple del passat 7 de maig | RubiTV.cat
El ple municipal d'aquest dijous (17h, en streaming per Ràdio Rubí) aprovarà l'acord pel desistiment del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per iniciar la redacció d'un nou pla. Es tracta d'un dels acords entre el PSC i En Comú Podem per l'aprovació del cartipàs i el Pressupost de 2019, uns mesos abans de la seva entrada al govern. De fet, aquest desistiment s'havia de fer al ple del 26 de març, que va quedar suspès a causa de l'emergència sanitària pel coronavirus.

Aquest serà el punt més destacat de l'ordre del dia, que també inclourà la dació de compte dels diversos decrets d'alcaldia o de regidors delegats del mes d'abril, la donació de 6.000 euros per part del grup municipal del PSC a la campanya Gràcies, Rubí, la morositat i el període de pagament a proveïdors del primer semestre de 2020 i diverses compatibilitats amb segones activitats de treballadors i treballadores municipals.

Pel que fa a la part de control, només dos grups municipals presentaran mocions per al seu debat i aprovació: la de l'AUP per "recuperar la ciutat", i una altra d'ERC que demanarà la creació d'un espai dedicat a la mort gestacional i perinatal al cementiri de Rubí.

El ple municipal del mes de maig a Rubí, en directe