Final del dia amb possibilitat de xàfecs

La temperatura, per contra, aniran a l'alça

Redacció
29 de maig del 2020
Seguirà lluint el sol
Seguirà lluint el sol | ND

Aquest divendres arriben canvis, no molt notables i potser acaben sent puntuals. Serà un dia amb dues cares ben diferents, si bé al matí i bona part de la jornada lluirà el sol, a la tarda arribaran núvols i poden deixar xàfecs per diversos punts, que en alguns casos poden ser intensos. Tot plegat, amb un mercuri que escalarà valors al termòmetre.  

Tot i així, el dia es llevarà amb sol i sense cap núvol que l'amenaci inicialment, però a partir de la tarda es desplaçaran bandes que acabaran deixant pluges que poden ser fortes. La temperatura pujarà lleugerament respecte aquest dijous.


El Servei Meteorològic de Catalunya, que ha activat un avís per intensitat de pluja a partir de primera hora de la tarda i fins a mitjanit,  preveu un divendres amb cel serè d'inici. A partir de la tarda les nuvolades es desplaçaran pel territori i deixaran el cel cobert. I aleshores és quan s'esperen els ruixats.

Seran d'intensitat entre feble i moderat, encara que, en alguns punts és probable que siguin forts i abundants. El termòmetre experimentarà una pujada, mentre la mínima pràcticament no es mourà, tornarà a ser entre els 11 i 16 ºC, la màxima sí es modificarà i podria superar els 30 ºC.