Els treballadors de Continental reprenen la negociació amb l'empresa el 2 de juny

El conflicte entre la direcció de l'empresa i els treballadors de Continental es va iniciar el mes de novembre, quan es va comunicar la decisió de vendre les plantes de Rubí

Els treballadors de Continental, en una manifestació el 29 de febrer
Els treballadors de Continental, en una manifestació el 29 de febrer | Marta Casas
Redacció
29 de maig del 2020
Actualitzat a les 22:20h
El proper dimarts, 2 de juny, es reprendran les reunions de la mesa de negociació sobre Continental Automotive, amb la mediació del Departament de Treball, tal com ha informat el sindicat CCOO.

En aquesta mesa de negociació, l'empresa es va comprometre a avançar en dues línies: el pla de reindustrialització per a la planta de Rubí i la negociació de les condicions de sortida de les persones que quedin fora d'aquest pla.

El conflicte entre la direcció de l'empresa i els treballadors de Continental es va iniciar el mes de novembre, quan es va comunicar la decisió de vendre les plantes de Rubí, deixant en l'aire 760 llocs de treball a la ciutat.

Des d'aleshores, la pressió sindical ha aconseguit la retirada de l'ERO que volia presentar l'empresa, i els treballadors s'han continuat organitzant per manifestar-se i reclamar una "sortida digna" a la direcció.