L'Ajuntament organitza una recollida solidària de joguines per a famílies afectades per la Covid-19

Es podran portar a la deixalleria de Cova Solera o a qualsevol altre punt de la deixalleria mòbil fins el proper 7 de juliol

La ciutadania pot portar totes aquelles joguines que estiguin en bon estat
La ciutadania pot portar totes aquelles joguines que estiguin en bon estat | Ajuntament de Rubí
Redacció
17 de juny del 2020
L’Ajuntament ha engegat la campanya Encara poden donar molt de joc!, destinada a les famílies de la ciutat més afectades per la crisi de la Covid-19. Es tracta d'una campanya de recollida de joguines que ja no es fan servir, i que es podran portar a la deixalleria de Cova Solera o a qualsevol altre punt de la deixalleria mòbil fins el proper 7 de juliol.

Al llarg de l’any, el Servei Educatiu de Residus promou la reutilització de joguines que encara estan en bon estat i que ja no es fan servir. Encara poden donar molt de joc! és un projecte de prevenció de residus que evita que una gran quantitat de recursos que encara tenen un gran recorregut de vida útil es converteixin en residus.

El material recopilat a la deixalleria es destinarà a diverses entitats socials de la ciutat que, posteriorment, el lliuraran a les famílies amb pocs recursos que tenen infants al seu càrrec. Tenint en compte els estralls que està causant la crisi derivada de la Covid-19, el Consistori ha cregut pertinent donar un impuls a la campanya per donar resposta a la situació actual. Abans de lliurar les joguines, l’Ajuntament les desinfectarà degudament.

Les joguines de segona mà que s’aportin a la campanya han d’estar en bon estat i no han de ser ni bèl·liques ni sexistes. Per raons d’higiene, no es poden acceptar peluixos. Tampoc és convenient lliurar trencaclosques o altres jocs als quals els puguin mancar peces. Les joguines trencades o en mal estat també s’han de dipositar a la deixalleria, on fan el tractament adequat d’aquest tipus de residus.




​​
​​
​​