Rafel Nadal signarà exemplars dels seus dos últims llibres a Rubí aquest dissabte

El Racó del Llibre organitza la primera visita d'un autor a la ciutat, i celebra poder reprendre, en certa manera, la seva activitat

Rafel Nadal signant llibres per Sant Jordi 2019
Rafel Nadal signant llibres per Sant Jordi 2019 | ACN
Redacció
02 de juny del 2020
El Racó del Llibre ha convidat aquest dissabte, 6 de juny, l'escriptor Rafel Nadal per a fer una signatura del seus dos últims llibres: Mar d'estiu i El somni d'en Blai.

La signatura es farà a una carpa que s'instal·larà davant de la llibreria, situada al carrer del Doctor Robert, número 12, a partir de les 11.30h.

Des del Racó del Llibre asseguren que "estem molt contents de reprendre una altra vegada les activitats amb la visita d'autors", tot i que el format serà diferent, ja que representa una manera de tornar a una certa "normalitat" per al sector de la cultura, i del llibre en concret.

Rafel Nadal (Girona, 1954) ha publicat enguany Mar d'estiu (Univers Editorial), un homenatge a la mar de la seva infància i joventut i a través de la qual ha viatjat a diversos indrets del món al llarg de la seva vida i que ha significat tant per a la història de la cultura occidental. El mateix mes de maig publicava El somni d'en Blai (Estrella Polar), la història d'un nen amb fibrosi quística que desitja desfilar amb els gegants i capgrossos per la festa major.

Nadal va ser l'autor més venut per Sant Jordi de l'any 2019.