Dimecres segueix la inestabilitat

Núvols a la tarda, després d'encetar-se el dia amb sol

Redacció
03 de juny del 2020
Alternatives de núvols i sol
Alternatives de núvols i sol | ND

Cada cop estem més a prop de l'estiu, però el temps d'aquests primers dies de juny és més propi de la primavera, amb dies totalment canviants. Sol, núvols, pluja i fins i tot episodis meteorològics violents. Així s'espera que sigui aquest dimecres, tot i que no es preveu, en principi, xàfecs, malgrat que l'amenaça hi serà, perquè envoltarà el Vallès. 

El dia arrencarà amb sol i amb un cel net de núvols. Però a partir de la tarda creixeran nuvolades i no es descarta que fins al vespre es tradueixin en precipitacions pel pas d'una borrasca que amenaçarà la comarca. La temperatura, i a diferència dels últims dies, pujarà la primera part i es mantindrà o baixarà lleugerament a la segona part de dimecres. 


El Servei Meteorològic de Catalunya, que manté actiu un avís per intensitat de pluja a partir de la tarda, concentrat a la zona de Ponent i una part de la Catalunya Central -al límit amb el Vallès Occidental-, preveu un dimecres poc ennuvolat inicialment, però a partir de la tarda creixeran núvols que acabaran tapant el cel. 

El mercuri pujarà lleugerament, amb una temperatura mínima que es mourà entre els 14 i 19 ºC, mentre que la màxima oscil·larà entre els 26 i 31 ºC. Tot i així, a la tarda els valors es reduiran els valors.