Les escoles bressol municipals de Rubí no obriran fins al mes de setembre

L'Ajuntament veu "impossible" mantenir el projecte actual i seguir els criteris d'Educació, a més de considerar "poc útil" l'horari proposat

Penjadors en una escola infantil
Penjadors en una escola infantil | ACN
Redacció
04 de juny del 2020
Actualitzat el 05 de juny a les 11:57h
L'Ajuntament de Rubí ha anunciat que les tres escoles bressol municipals de la població no reprendran l'activitat dilluns de la setmana que ve, ja que veu impossible complir amb els requisits de la Generalitat i mantenir el projecte actual. L'horari d'obertura plantejat, de 9 h a 13 h i sense servei de menjador, a més, és "poc útil" per a les famílies.

Aquesta setmana, els centres han comunicat per correu electrònic a les famílies que les escoles bressol municipals no s’obriran durant el procés de desescalada, tot i que la segona fase del desconfinament permetria legalment fer-ho.

De comú acord amb els equips docents de les escoles bressol municipals, l’Ajuntament de Rubí no obrirà les seves escoles bressol fins al mes de setembre. “Creiem que fer-ho abans seria córrer un risc innecessari. La nostra prioritat és el benestar dels nens i nenes. Hi ha instruccions de seguretat que un infant de més de tres anys pot seguir, però que no es poden aplicar a les escoles bressol”, diu el regidor d’educació, Víctor García Correas.

Els professionals de les escoles ja estan treballant en l’organització del nou curs per establir totes les mesures de seguretat i de prevenció segons els protocols aprovats, i contactaran via telefònica amb les famílies per poder acomiadar el curs.




​​
​​​
​​​​
​​​​​