L'atur a Rubí creix un 3,8% durant el mes de maig

Pel que fa a Catalunya, les xifres totals de persones aturades continuen augmentant cada mes

Les xifres d'atur a la comarca continuen creixent sense aturador
Les xifres d'atur a la comarca continuen creixent sense aturador | Adrià Costa
Redacció
03 de juny del 2020
La pandèmia del coronavirus està causant estralls en el marc econòmic del conjunt del país. Cada mes, els números continuen creixent i a Catalunya ja s'ha registrat un augment de més del 30% en la xifra de persones aturades respecte a l'any passat, segons les dades recollides per l'Observatori de Treball i Model Productiu. 

A Rubí, el nombre de persones registrades a l'atur actualment és de 5.909 persones. Un total que s'ha vist incrementat durant el mes de maig amb 218 treballadors; el que suposa un creixement d'un 3,8% respecte a l'abril d'enguany. Des de l'inici de la pandèmia, ja són 1.200 persones les que s'han quedat sense feina al municipi.

Pel que fa al conjunt de la comarca, al Vallès Occidental hi ha actualment un total de 61.536 persones registrades a les llistes de l'atur. Una xifra que s'ha vist incrementada durant el mes de maig en 2.388 treballadors; el que suposa un creixement relatiu d'un 4% en el darrer mes.

En comparació a l'any passat, la variació anual de persones aturades ha augmentat en un 26% amb 12.700 més respecte a les dades recollides a finals de 2019. 
 

Les xifres d'atur a cada municipi del Vallès Occidental Foto: Observatori de Treball i Model Productiu




​​
​​​
​​​​
​​​​​