Dijous tapat i pluges (intenses) de matinada

S'esperen que les precipitacions caiguin de matinada i durant el matí

Redacció
04 de juny del 2020
I arriben les pluges
I arriben les pluges | ND

La inestabilitat continua aquest dijous i seguirà l'ambient canviant, aquesta vegada s'hi afegiran ruixats que poden ser intensos. Uns xàfecs que es concentraran durant la matinada i això farà que al llarg del matí estigui tapat. A la tarda s'esperen més clarianes i cap al final del dia, novament, amenaça de pluja.

El dia arrencarà amb restes de núvols, i un cel molt tapat, després d'una matinada plujosa, que pot ser de caràcter intens. Així es mantindrà tota la jornada, però a partir de la tarda pot veure's el sol, tot i que al vespre poden tornar les pluges. La temperatura baixarà moderadament.


El Servei Meteorològic de Catalunya, que manté actiu un avís per intensitat de pluja al llarg del dia per diferents àrees, inclosa la vallesana, preveu un dijous amb un cel molt ennuvolat. A partir del migdia minvarà i no es descarta que apareguin clarianes però seria ja a la tarda. 

La precipitació serà generalitzada durant la matinada, encara que durant el matí i al llarg de la primera part del dia pot presentar-se a qualsevol punt. Seran d'intensitat entre feble i moderada, tot i que localment seran forts, i localment aniran acompanyats de tempesta i de calamarsa. 

Tot plegat, farà que la temperatura mínima serà moderadament més baixa, es mourà entre els 13 i 18 ºC. Mentre que la màxima també recularà entre els 23 i 28 ºC.