El Racó del Llibre organitza la presentació de «Del procés a la revolta»

Una "Crònica en primera persona dels dies que els carrers van dir prou"

Mobilització del Tsunami al voltant del Camp Nou
Mobilització del Tsunami al voltant del Camp Nou | Adrià Costa
Redacció
15 de juny del 2020
La llibreria El Racó del Llibre de Rubí acollirà aquest divendres la presentació del llibre Del procés a la revolta. Una crònica en primera persona dels dies que els carrers van dir prou (Pagès Editors, 2020), a càrrec dels seus autors: Albert Mercadé, Eduard Ballesté i Pau Venteo.

El llibre relata els fets dels dies posteriors a la sentència del procés català, organitzades pel Tsunami Democràtic a partir del 14 d'octubre de 2019, tornant a treure riuades de persones als carrers, que tornaven a tenir "un motiu per caminar units, sense preguntar al del costat a quin partit votava, si creia en la via unilateral o en la dialogada, si era de Puigdemont o de Junqueras".

Segons expliquen els seus autors, aquest és "un llibre polític on no hi té rellevància cap polític", i que vol ser "un petit homenatge a totes i tots els qui, amb encerts i errors, amb pors i dubtes, amb més rauxa que seny, però amb tota l'honestedat i compromís, van omplir els carrers en una nova lliçó a mig recorregut d'un camí d'aprenentatges".

La presentació serà el 19 de juny a les 19.30h, a la carpa que s'instal·larà davant de la llibreria, al carrer del Doctor Robert, número 12.