Jere i Arumbo, aquest cap de setmana a l'envelaRts

Els dos artistes actuaran a l'edifici del Mercat Municipal, dissabte i diumenge a les 21h

Una actuació del cantautor rubinenc Jere
Una actuació del cantautor rubinenc Jere | Roscko Fotografía
Redacció
16 de juny del 2020
El cantautor Jere i el grup Arumbo seran els artistes protagonistes del segon cap de setmana del cicle envelaRts, de concerts musicals des dels terrats d'edificis emblemàtics de Rubí, aquest dissabte i diumenge respectivament, a les 21h.

Coincidint amb la data en què habitualment se celebrava la Festa Major del barri del Mercat, les dues actuacions tindran lloc des d'aquest emblemàtic equipament municipal, que enguany celebra el seu 40è aniversari en l'actual emplaçament.

Jere inicia la seva carrera musical el 2007 amb Improperios, títol que acabarà donant nom a la seva banda a partir de 2016. En els darrers anys, el cantautor ha compaginat la seva activitat amb el grup amb un projecte més personal, Íntimo, que li ha permès reinterpretar les seves cançons de sempre amb nous arrenjaments de piano, corda i vent. El seu darrer èxit ha estat el senzill Qué mas quisiera, on ha comptat amb la participació de la cantant Rosana.

Pel que fa a Arumbo, el projecte musical de Marta Meix i Jonas Mertens, van néixer el 2015 i actualment són sis integrants, de diversos orígens musicals, tot i que per al concert d'aquest diumenge actuaran en format de duo. Una fusió de rumba, reggae i sons de l’Orient Mitjà per generar cançons ballables, amb emoció i reivindicació social.