Les al·legacions a l'autorització ambiental de Can Balasc es podran fer presencialment a l'edifici principal de l'Ajuntament

El Consistori habilita aquest espai per evitar que els veïns es quedin fora de termini per presentar-les a l'OAC

Rubí Sense Abocadors fa una crida a presentar al·legacions a l'autorització ambiental de Can Balasc
Rubí Sense Abocadors fa una crida a presentar al·legacions a l'autorització ambiental de Can Balasc | Plataforma Rubí Sense Abocadors
17 de juny del 2020
Actualitzat el 18 de juny a les 10:23h
L'Ajuntament de Rubí ha habilitat un espai per tal de poder presentar les al·legacions a l'autorització ambiental del projecte de Can Balasc, amb l'objectiu de facilitar-ne la recepció i evitar que cap veí es quedi sense poder presentar-les per estar fora de termini.

El termini de 15 dies hàbils per presentar al·legacions al projecte, per a tots aquells veïns que han estat notificats del tràmit d'audiència, va començar a comptar el dia 2 de juny, o bé des del dia de la recepció de la notificació. 

La Plataforma Rubí Sense Abocadors ha tornat a compartir les al·legacions per presentar a la proposta de resolució provisional per la qual s'atorga l'autorització ambiental a l'empresa promotora de l'abocador de Can Balasc, emesa per la Generalitat el 19 de desembre de 2019.

Ja que ara l'OAC funciona amb cita prèvia, i davant del risc que es donessin hores més enllà de la data límit per entregar aquestes al·legacions, es podran presentar de manera presencial a l'edifici principal de l'Ajuntament, de 9h a 14h de dilluns a divendres.

La Plataforma ha tornat a preprar dos documents d'al·legacions per compartir-les amb totes les persones interessades que han rebut la notificació, i valoraran si cal habilitar un dia per ajudar a qui ho necessiti a presentar-les. Demanen que qualsevol veí que ho necessiti, contacti amb ells a través dels seus canals habituals.

La Plataforma Rubí Sense Abocadors, així com l'Associació de Famílies del Rivo Rubeo, va demanar una convocatòria "urgent" de la Mesa d'Abocadors arrel d'aquests últims esdeveniments. L'Ajuntament ha convocat aquesta reunió per al dia 25 de juny a les 20.30h a l'auditori de la biblioteca.

Al·legacions a la proposta de resolució provisional (versió resumida)

Al·legacions a la proposta de resolució provisional(versió extesa)