Daniel Bas i els artistes locals, protagonistes de les noves exposicions al MMUC i l'Aula Cultural

El Celler prepara una mostra que repassa el seu centenari

Exposició dedicada a l'il·lustrador Daniel Bas
Exposició dedicada a l'il·lustrador Daniel Bas | Ajuntament de Rubí
Redacció
18 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:48h
El figurinista i il·lustrador Daniel Bas és el protagonista de la primera exposició que acull el Museu Municipal Castell (MMUC) un cop es permet la reobertura, amb mesures de seguretat, dels espais expositius de la ciutat.

En aquesta mostra es poden veure els tres grans àmbits en què va treballar Bas: figurinista de moda, il·lustrador infantil i aquarel·lista, a través de peces cedides per la família Bas i per la seva dona, Covadonga Junqueras.

Daniel Bas - a qui la revista L'Esquitx va dedicar un reportatge en el tercer número, presentat el passat mes d'octubre - va deixar una forta petjada a Rubí, tant com a persona com a artista. L'exposició es podrà visitar fins el proper 26 de juliol.

Obres del fons artístic del MMUC, a l'Espai Expositiu Aula Cultural

Pel que fa a l'Espai Expositiu Aula Cultural, fins el 25 de juliol acollirà una selecció d'obres d'artistes locals, que provenen del fons artístic del MMUC, de diversos formats, tècniques, moviments i estètiques.

En concret, hi ha quatre pintures de Carme Llop, cinc de Sergi Marcos, cinc de Gervasi Escayol, sis dibuixos de Jaume Maronas i dues escultures de Pep Borràs.

El Celler acollirà la mostra Cent anys d'història del Celler Cooperatiu

Aquests dies també s’ultimen els preparatius perquè El Celler rebi la mostra commemorativa del seu centenari: Cent anys d’història del Celler Cooperatiu 1920-2020, que repassarà la història de l'equipament a través de fotografies i elements audiovisuals, des que era un edifici vinculat a l’activitat vinícola fins a la seva rehabilitació com a equipament cultural.