Toni Cruanyes presentarà «Un dels nostres» aquest divendres a Rubí

El presentador del TN fa un repàs del conflicte català dels darrers anys, des del referèndum de l'1 d'octubre fins al judici del Tribunal Suprem

Toni Cruanyes presenta el seu nou llibre a Rubí
Toni Cruanyes presenta el seu nou llibre a Rubí | Adrià Costa
Redacció
23 de juny del 2020
El Racó del Llibre ha organitzat per aquest divendres una nova presentació de llibre, després d'un retorn a l'activitat amb la signatura de Rafel Nadal i la presentació, divendres passat, de Del procés a la revolta. Aquest divendres, serà el periodista i presentador del TN Toni Cruanyes, en un acte conduït pel periodista de Rubí Roger Cuartielles, qui presentarà Un dels nostres. Identitats en conflicte a Catalunya (Edicions Pòrtic, 2020). 

Un dels nostres, Cruanyes repassa el conflicte polític dels últims anys - des del referèndum de l'1 d'octubre de 2017 fins al judici al Tribunal Suprem - des del TeleNotícies; també la tensió viscuda per les constants amenaces contra TV3. 

A mig camí entre les memòries i l'assaig històric, Cruanyes es planteja què en queda, de la identitat catalana, més enllà de la política: continuem sent "un sol poble"? O som una societat dividida? Som una societat violenta? L'autor desvela la seva relació amb els protagonistes del procés independentista i també fa inventari del llegat dels presidents Pujol, Maragall i Montilla. Finalment, explica com ha vist Catalunya des dels seus continus viatges per Europa com a corresponsal.

La presentació, on l'autor també signarà llibres, serà a les 19.30h a la Carpa davant del Racó del Llibre.