VÍDEO El Festival InFest se celebrarà al Castell el 16, 17 i 18 de juliol

El Festival també servirà per al lliurament dels Premis Arkam, que s'havien d'haver entregat el 28 de març

L'InFest se celebrarà el 16, 17 i 18 de juliol al Castell
L'InFest se celebrarà el 16, 17 i 18 de juliol al Castell | InFest
Redacció
25 de juny del 2020
Actualitzat a les 21:56h

El Festival InFest ja té data i lloc de celebració: serà els propers 16, 17 i 18 de juliol al Castell. El coronavirus ha obligat l'organització a canviar l'emplaçament habitual, el Celler, per un espai molt més ampli i que permetrà mantenir l'aforament de les altres edicions, tot i que no es podran posar les paradetes de material de terror i maquillatge com els altres anys.

A més, per assistir al Festival caldrà mantenir un seient buit entre persones que no vagin juntes, i s'habilitarà un sistema perquè la votació dels millors curts es pugui fer des del mòbil, i no amb paperetes. L'organització també demana que els assistents s'abstinguin d'abraçar les cuques, que com sempre seran les conductores del Festival.

La gala d'entrega de premis dels Arkam, per a projectes audiovisuals del Vallès Occidental i Oriental, se celebrarà el dia 16 de juliol, després que s'hagués de suspendre en la data prevista inicialment - el 28 de març a La Sala.

L'InFest "ja és tradició": l'anunci inspirat en la Festa Major de Rubí

L'organització de l'Infest ha elaborat un anunci molt especial per aquest any, i que es va gravar el dia 7 de març a la plaça de l'Ajuntament, amb la col·laboració de desenes de figurants i de les entitats de cultura popular de la ciutat, com l'Esbart Dansaire, el Bòjum o els Diables de Rubí.