El festival de curtmetratges fantàstics i «freaks» de Cerdanyola es mou un mes i mig al calendari

L'organització marca una nova data, entre finals d'agost i principi de setembre

Imatge d'arxiu d'una de les edicions del Fantosfreak
Imatge d'arxiu d'una de les edicions del Fantosfreak | Fantosfreak
NacióSabadell
28 de juny del 2020
El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola, el Fantosfreak, ha anunciat que ha ajornat la seva celebració. Un esdeveniment consolidat a les nits de l'època estival a la plaça del Turonet del municipi i que enguany s'ha desplaçat al calendari, del 31 d'agost al 4 de setembre. 

Una mesura que s'ha pres, tal com ha detallat l'organització, per la "incertesa" creada per la crisi sanitària dels últims mesos, a més de "l'afectació" pels mesos de confinament. La projecció de les creacions artístiques seguirà sent a la plaça del Turonet, encara que es farà una reubicació de les infraestructures per poder comptar amb el màxim espai i així poder complir amb totes les mesures de seguretat necessàries.

Malgrat que "serà una edició diferent i estranya", els impulsors del Fantosfreak espera "mantenir l’esperit del festival en aquesta nova normalitat". El certamen celebra aquest 2020 la 21a edició, després que l'any passat, quan va arribar a les dues dècades de vida, va tornar a ser un èxit de públic.