Es reprogramen els espectacles ajornats per la Covid-19 a La Sala

Quim Masferrer, Alberto Sanjuan o Justo Molinero són les cares més conegudes que ja tenen data per tornar a Rubí

Quim Masferrer és una de les cares conegudes que pujarà a l'escenari de La Sala
Quim Masferrer és una de les cares conegudes que pujarà a l'escenari de La Sala | Ajuntament de Rubí
Redacció
02 de juliol del 2020
Actualitzat el 03 de juliol a les 19:40h
El Teatre Municipal La Sala ha reprogramat alguns dels espectacles que s'han hagut de suspendre a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Les persones que ja van adquirir la seva entrada abans del confinament podran canviar-la per una altra vàlida per a les noves funcions o bé sol·licitar la devolució del seu import a la taquilla de l’equipament. El servei obre els dijous i divendres de 17 a 20 h.

A banda dels títols que s'han pogut reprogramar, l'oferta s'ampliarà amb noves propostes, que es donaran a conèixer properament.

Teatre, però també música, dansa i poesia

El 24 i 25 de setembre arriba l'obra T’estimo si he begut, una coproducció de Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal, amb text d’Empar Moliner i direcció de David Selvas. L’espectacle es representarà a Rubí després d'una residènicia al teatre municipal el mes de març.

Pel que fa al Dia Mundial del Teatre, se celebrarà amb l’habitual espectacle sorpresa gratuït, consistent en tres píndoles escèniques que es podran veure el 27 de setembre. Caldrà reservar plaça prèviament per assistir a aquestes píndoles.

La proposta de petit format 36+1, basada en el llibre 36 poemes a partir del 36 de Ricard Creus, es representarà el 16 d’octubre dins el cicle Entre bambolines; mentre que el 17 d’octubre la companyia Atalaya de Sevilla portarà a l’escenari rubinenc El rey Lear de William Shakespeare. Ambdós muntatges s’havien programat inicialment per commemorar el Dia Mundial de la Poesia.

El 18 d’octubre, La Sala acollirà A vore, Premi Butaca al Millor Espectacle de Dansa 2018, un espectacle que confronta i integra llenguatges aparentment distanciats en l’imaginari contemporani urbà, com per exemple la música electrònica i les danses populars.

Quim Masferrer, Justo Molinero o Màrius Serra, els noms més populars de la programació

La programació teatral també inclou noms molt populars per al gran públic, com el de Quim Masferrer, que portarà a Rubí l’obra Bona gent el dia 10 d'octubre, o el d’Alberto San Juan, que tornarà a la ciutat amb l’espectacle Nueva York en un poeta, on posa veu als poemes de Federico García Lorca, el 28 de novembre. El text de Màrius Serra Qui ets?, basat en les experiències personals de l’autor, arribarà a la ciutat el mes de novembre gràcies a una col·laboració amb l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí.

Ja al 2021 s’ha programat la proposta de Justo Molinero La tercera juventud, que es podrà veure el dia 28 de febrer. En l'àmbit de la comèdia, queda pendent de trobar data per a l'espectacle El pare de la núvia, dirigida per Joel Joan i protagonitzada per Joan Pera, que havia de passar per La Sala durant la Festa Major 2020.

Programació infantil amb La Xarxa

La programació de La Sala està pensada per cobrir totes les franges d’edat, inclosa la infància. Els espectacles familiars de La Xarxa ajornats pel coronavirus també s’han tornat a programar en el marc de la nova temporada: Oops! (4 d'octubre), Silenci... dansa (17 de gener) i The postman (21 de febrer).