La seu de l'associació UllxUll reobre aquest dissabte amb un vermut musical

A l'espai s'hi podrà veure l'exposició del col·lectiu d'il·lustradors CIRC

La seu de l'associació UllxUll
La seu de l'associació UllxUll | Marta Casas
Redacció
02 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:59h
Aquest dissabte, la seu de l'associació cultural UllxUll - organitzadora, amb l'Ajuntament de Rubí, del festival de fotografia La Nuu, entre d'altres - reobrirà les seves portes al públic després de mesos de tancament. La seu està ubicada al carrer Virgili, número 9.

Per a l'ocasió, l'espai acollirà un vermut musical (de 12h a 14h) amb Swing A Ling Sound System, per gaudir d'una estona d'ska i reaggae, i també de l'exposició del Col·lectiu d'Il·lustradors de Rubicity (CIRC), que va néixer a principis del mes de març impulsat per 17 il·lustradors de Rubí (Max Saldrigas, Montse Fontino, Leuqar Parapokos, Araceli Plata, Arturo Lagos, Esmeralda Fernández, Rosa Roselló, Raul Sanchez, Pedro Giménez, Chema Suárez, Ruth Aurin, Jordi Sánchez, Marta Pagès, Zisis i Sònia González Cuchu).

L’associació cultural Ull per Ull és una entitat sense ànim de lucre que vol impulsar diferents projectes que ajudin al desenvolupament de la investigació , la pedagogia i la divulgació de la cultura contemporània en totes les seves disciplines creatives ( arts visuals, fotografia, poesia , arts escèniques i performatives...).