La marató de donació de sang a Rubí continua des d'un bus per problemes de climatització a La Sala

Les donacions s'han hagut d'interrompre en dues ocasions, i per això el Banc de Sang ha optat per instal·lar una unitat mòbil

El bus està aparcat davant La Sala
El bus està aparcat davant La Sala | Marta Casas
Redacció
02 de juliol del 2020
Actualitzat a les 16:34h
El Banc de Sang i Teixits de Catalunya s'ha hagut d'instal·lar en un dels busos que tenen habilitats per fer donacions, aparcat just davant del Teatre Municipal La Sala, ja que l'extrema calor que fa dins de l'equipament, i un problema amb la climatització, ha obligat a interrompre, en diverses ocasions, les tres jornades de donació programades des de dimarts, 30 de juny, fins avui.

La Marató s'ha allargat, novament, tres dies en lloc de concentrar la iniciativa en una jornada, com fins ara, per tal de garantir les mesures de seguretat sanitària i evitar aglomeracions. A més, les persones que vulguin donar s'hauran d'inscriure per reservar hora en horari de matí o de tarda (de 10h a 14h i de 17h a 21h) a través de la web de Donar Sang.

L'objectiu d'aquesta Marató és arribar a 300 donacions, que permetrien tractar prop de 1.000 pacients als hospitals catalans i mantenir les reserves en bons nivells.